SKREVET: 06.01.2013 / KLOKKEN: 23:59


I natt så har jeg egentlig ikke lyst til å legge meg, har egentlig fått skrekken etter det som skjedde i natt til i dag. Slett litt med å få sove fordi kroppen stresset meg litt opp.

 

Kl nermet seg 03:00 føre jeg sovnet. Kl 04:00 skjedde det. Jeg våknet av at kjæresten min holdt meg fast og jeg bare gråt. Jeg hadde stått å hamret på døren og hadde hylt ganske høyt. Jeg husker jeg hadde hatt mareritt. Jeg drømte at jeg var innestengt inne i et romm, plutselig kom det svære gjern pigger ut av veggen som skulle drepe meg. Det var sikkelig skummelt. Men når jeg våknet skjønte jeg egentlig ikke hva som hadde skjedd siden kjæresten min holdt meg fast.

 

Etter at kjæresten min hadde fått roet meg litt ned, skjønte jeg ikke hvorfor jeg hadde så vondt i nakken, haka og albuen. Kjæresten min sa at han hadde våknet av at jeg hadde detti ut av senga, så har fått et litt blå merke på haka. Men det er vel ikke normalit å stå å hamre på døra og hyle å skrike? Denne episoden har egentlig skremt meg utrolig mye, så jeg har ikke lyst til å legge meg. Noen som har tips om hva jeg kan gjøre ?

 

Kjærsten min fikk ikke roet meg helt ned føre kl 06:00 og da kunne jeg prøve å sove igjenn. Tokk litt tid føre jeg sovnet, men sovnet til slutt. Denne episoden skremte også kjærsten min veldig mye, han ble faktisk redd :/ 

 

Men jeg må vel prøve å sove litt etter vært. dere får ha en god natt og sove godt alle sammen :)

 Kategori: Blogg Skrevet:06.01.2013, 23:59Kommentarer

07.01.2013, kl.11:15


Håper du fikk en god natt, er helt grusomt med sånne mareritt..

Stå på <3

07.01.2013, kl.16:11


Huff, det hørtes virkelig guffent ut :( Har ingen tips dessverre, men det fins sikkert stoff om det på nettet hvis du googler, og så er det jo bra at du ikke er aleine! Håper det ordner seg :)


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits