Skrevet: 31.01.2013 Klokken: 16:51

Har bestemt meg for å ta tattovering på ankelen, men veit ikke helt når, men har bestemt meg :-)

Hva syns dere ?
Ha en fin dag dag alle sammen :-)Skrevet: 29.01.2013 Klokken: 22:48

I går var jeg i byen med Cecilie og hennes lille sønn Lucas <3 Det var utrolig koselig hadde ikke sett henne på lenge å jeg så lille Lucas for første gang :-)

I dag har jeg bare slappet av hjemme:-) Har dere hatt en fin dag i dag ?Skrevet: 23.01.2013 Klokken: 12:14

Idag kjøørte Tina meg opp til Skien for at jeg skulle prøve meg på Teorien på bil :) Vær så nervøs fordi jeg jeg har prøvd så mange ganger å ikke fått det til, men i dag klarte jeg det :) Så når jeg kom hjem ringte jeg kjøre skolen for å få satt meg opp på kjøre timer, og håper det ikke er lenge til jeg får lappen :)

 

I dag har jeg ingen planer for dagen :)

Har dere planer for dagen :)

 

Håper dere får en fin dag i dag alle sammen:)Skrevet: 17.01.2013 Klokken: 01:21

Jeg veit ikke helt hva jeg skal blogge om egentlig. Føler at jeg ikke er meg selv fordine, og at jeg bare har negative ting akkurat nå, og det er jo ikke koselig å høre på.

 

Idag tidelig var jeg med Karoline og Pusekatten hennes til dyr legen for vaksine. Etter det plukket vi opp Tina for en kjøre tur, og det var koselig, Karoline fikk vasket bilen også. Senere på dagen ble jeg kjørt hjem og Tina skulle hjem for hun skulle på jobb i kveld.

 

Ble vist en tur til ut med Karoline, vi var på Down Town og spilt biljard, sett på Cæsar og Idol, hatt en veldig koselig dag, men jeg føler meg helt fjern liksom, ikke bra.

 

Får nesten ikke sove om nettene, pga kroppen driver å kødder med meg, føler liksom at kroppen svikter hjertebank osv. Men det hjelper ikke da når jeg blir redd, og da går det jo ikke over heller. Blir redd for å legge meg til å sove, fordi jeg blir redd for at jeg ikke skal våkne, hva er galt med meg, eller kanskje jeg bare er paranoid. Død's angst er ikke kult...Skrevet: 15.01.2013 Klokken: 22:49

Idag har jeg hatt en kjempe fin dag med Karoline, Tina og Bendik. På kjøre turen med Tina ble vi plutselig sultene, så vi stoppa innom bergbys for å kjøpe oss burger, mmm hvor godt det var. Bergbys mat er noe av det beste jeg veit. Etter det samlet Hele gjengen seg. Karoline, Tina, Carina meg Og Maria for å ordne med pengene for julebordet.

 

Etter det ble det selvfølgelig cæsar og film etter det så filmen Tedd eller hva den nå en het, ganske bra egentlig :)

 

Har dere hatt en fin dag i dag?

Håper dere får en fin kveld videre :)

 

 

Å herre gud å jeg savner å ha langt hår :PSkrevet: 15.01.2013 Klokken: 13:36

Da er jeg klar. Da ble det en tur ut med Tina først i dag da. Er kanskje lurt å få i meg noe mere mat føre jeg går ut, kan ikke leve på bare knekke brød til frokost :) Tina kommer til meg 14:15 etter hun har kjørt moren sin på jobb :)

Har dere noen planer for dagen i dag?

Håper der får en fin dag i dag alle sammen :)

 

Fikk tatt to bilder nå med web cam :)'

 

 

 

Så kort ble den nye sveisen. Hva sytes dere ?

Skrevet: 15.01.2013 Klokken: 12:18

Hei alle sammen :)

 

I dag blir det å lese litt Teori, må klare den prøva snart. Men det er bare det å komme i gang. Fikk lest litt i går også :) Har tenkt å prøve å få tatt prøva neste uke eller noe.

 

Senere i dag blir det å treffe Karoline, Tina, Carina og Maria. Så vi får ordnet opp med pengene etter et fantastiks jule bord vi hadde ordna :) Har dere noen planer for dagen i dag?

 

I går var jeg hos frisøren,ble litt kort, men jeg trudde det ville bli kortere, siden jeg skulle kleppe vekk alt det slitte :P

 

Kan prøve å få lagt ut noen nye bildere senere i kveld :)

 

Håper dere får en fin dag i dag alle sammen :)

 

Skrevet: 06.01.2013 Klokken: 23:59

I natt så har jeg egentlig ikke lyst til å legge meg, har egentlig fått skrekken etter det som skjedde i natt til i dag. Slett litt med å få sove fordi kroppen stresset meg litt opp.

 

Kl nermet seg 03:00 føre jeg sovnet. Kl 04:00 skjedde det. Jeg våknet av at kjæresten min holdt meg fast og jeg bare gråt. Jeg hadde stått å hamret på døren og hadde hylt ganske høyt. Jeg husker jeg hadde hatt mareritt. Jeg drømte at jeg var innestengt inne i et romm, plutselig kom det svære gjern pigger ut av veggen som skulle drepe meg. Det var sikkelig skummelt. Men når jeg våknet skjønte jeg egentlig ikke hva som hadde skjedd siden kjæresten min holdt meg fast.

 

Etter at kjæresten min hadde fått roet meg litt ned, skjønte jeg ikke hvorfor jeg hadde så vondt i nakken, haka og albuen. Kjæresten min sa at han hadde våknet av at jeg hadde detti ut av senga, så har fått et litt blå merke på haka. Men det er vel ikke normalit å stå å hamre på døra og hyle å skrike? Denne episoden har egentlig skremt meg utrolig mye, så jeg har ikke lyst til å legge meg. Noen som har tips om hva jeg kan gjøre ?

 

Kjærsten min fikk ikke roet meg helt ned føre kl 06:00 og da kunne jeg prøve å sove igjenn. Tokk litt tid føre jeg sovnet, men sovnet til slutt. Denne episoden skremte også kjærsten min veldig mye, han ble faktisk redd :/ 

 

Men jeg må vel prøve å sove litt etter vært. dere får ha en god natt og sove godt alle sammen :)

 hits