Skrevet: 31.05.2012 Klokken: 22:29

Kjørte med Linda fra og Til kampen i dag, kan serr ikke bli kjedelig. Linda er en skapning for seg selv, bokstavelig talt :) Glad jeg har Linda, eller så hadde værden blitt utrolig kjedelig. Den jenta er ikke redd for noen ting, og heller ikke redd for å drite seg ut, det syntes hun heller er bare morsomt :) å ha en venn som Linda lyser opp livet, og gjør at en selv tørr å være litt barnselig :)

Over til Kampen, gikk ikke så veldig bra, tapte 8-0 Jaja sånn kan det jo gå noen ganger, kan jo ikke altid være best heller. Men har hatt en fantastiks dag i dag :) På veien hjem fra kampen stoppet vi en liten tur innom Mormor, og da fikk vi is, da var Mormor, Linda's beste venn :)

Hatt en flott dag dere ? det har jeg :)

 

Linda, en fantastisk skapning :)

 

 Skrevet: 31.05.2012 Klokken: 18:52

Jeg har mange drømmer, og mange ting jeg har lyst til å gjøre i livet mitt. men min største drømme er å være med i Idol/X Factor, men veit ikke om jeg tørr, virker veldig nærvepirrende. Men Musikk betyr alt for meg, musikk er som tarapi. Er jeg lei meg en dag, og synger, så føler jeg at jeg får frem det jeg føler og blir i mye bedre humør, eller vis jeg er sint, musikk kan brukes til så mye :) Men å være med på Idol/x Factor kunne jo vært veldig morsomt, kanskje fått sjangsen ti å jobbe med det som betyr mest for meg i live :) Håper jeg tørr å ta sjangsen en gang :)

 

Hva er din største drøm?

 

Ha en flott dag :)Skrevet: 31.05.2012 Klokken: 18:17

I dag kl 20:00 skal jeg spille fotball kamp :) Men snakk om å være dement... På mandagen hadde jeg planlagt at jeg skulle sitte på med Linda til Kampen, gjett hvem som hadde glemt det? Jo det var meg det :P Trur jeg må begynne å notere ned alt som skal skje fortiden så jeg ikke glemmer noe :P Men nokk om det :) I dag skal vi spelle mot Skidar, får håpe på seier i dag :) Håper det virkelig :) Etter kampen blir det blir det å ta en dusj, og bare slappe av :) Da skal jeg se på paradis Finale, er så spent på hvem som vinner :) Må selvfølgelig se Hotel Cæsar også, det er bare et must :) Men først må jeg vel konsentrere meg om Kampem :)

 

Ha en flott dag alle sammen :)

 

  

 Skrevet: 31.05.2012 Klokken: 15:10

Sorry for at jeg ikke har fått blogge på en stund, har ikke hatt tid eller ork. Mye trøtt å sliten om dagen, så har bare slappet av, vært å trenet litt å vært med venner.

 

Gleder meg sykt mye til helgen, da kommer endelig kjæresten min hjem på perm fra militære :) Er en evighet siden jeg har sett han, blir deilig å se han igjenn :) Men føre det så må jo dagen gå videre :) I dag blir det å trene litt, presse meg selv, er veldig sliten og stressa for tiden. Snart fag prøve.... Føler meg ikke klar i det hele tatt :( Men ser ut til at jeg får byttet med en annen lærling, så da har jeg bedre tid på meg, så håper dette går i boks, for dette her tar knekken på meg, går rundt og er nervøs og stressa hele tiden, og dette går da utover humør, nakke og rygg :( men får gjøre det beste ut av det :)

 

Idag får jeg vel bare lese og pugge føre jeg skal på trening :)

 

Dere skal i dag da ?

Ha en strålene dag:)Skrevet: 27.05.2012 Klokken: 21:22

Idag har jeg sittet litt ute å solet meg :) Litt senere fkk jeg besøk av Carina , vi dro en tur til Down Town for å spille bowling, jeg vant :) Etter det dro vi hjem til meg for å se på film, ble 2 filmer :) Etter det så orket vi ikke å se på flere filmer så vi tokk en kjøre tur til brevik for å spise kule is, det var godt. Fint å sitte å se utover vannet å spise kule is :) er utrolig fint i brevik om sommeren :) Hatt en utrolig fin dag :)

 

Har dere hatt en flott dag?

Kos dere masse i kveld :)Skrevet: 26.05.2012 Klokken: 21:14

Blir alene i natt. Hun som skulle sove hos meg hadde sovnet og orket ikke ut, og det fikk jeg vite nå :( Er ikke så lett å få tak i noen som kan sove hos meg så sent, ganske frustrert :( Hater å sove alene, det er noe av det verste jeg veit, blir så redd at jeg begynner å høre ting, og det er ikke særlig kult :( Og jeg som har hatt litt ekle netter i det siste, det har jeg ikke sagt til så mange, men lurer litt på hva det kan være.

 

Det har seg sånn at når jeg skal legge meg, jeg har nesten sovnet og plutselig så våkner jeg av med et sikkelig press mot hode, også blir jeg veldig svimmel. Kan også brå våkne av det også :( Første gang jeg opplevde dette hadde jeg akkurat sovnet, bråvåknet av hjerte bank, presss mot hode og svimlet og det bare snuret for meg opp i hode. Det er sjeldent jeg har dette på dag tid, mest når jeg skal legge med, er ikke særlig kult, blir liksom ikke utvilt når jeg skal opp tidelig for å gå på jobb. Noen som veit hva dette kan være?

 

Ha en flott kveld alle sammen :)

 Skrevet: 26.05.2012 Klokken: 20:17

Ser ikke ut til det blir noen bilder i dag, har ikke orket å gjøre noe jeg :P bare slappet av på soffan og sett på tv. Venter fortsatt på å få besøk,så dette har vært en kjedelig dag, ikke gjort en dritt,hater å vente :P Så nå tenkte jeg at jeg skulle noen episoder av mot i brøste, siden jeg først ikke har noe annet å gjøre:P Mot i brøstet er noe jeg aldri blir lei av,og det  kan jeg  se på det hele tiden uten å bli lei :) Håper jeg snart får besøk,så  jeg slepper å være alene resten av denne Lørdags kvelden,men hun kommer vel snart :)

 

Har dere Hatt en flott dag?

 

Kos dere videre resten av denne lørdags kveld :)Skrevet: 26.05.2012 Klokken: 15:23

Idag har jeg sittet ute i solen kost meg masse, håper på å bli litt brund :) I helgen er jeg alene hjemme igjenn,men endelig fikk jeg overnattings besøk av Malene :) Hater å sove alene, så slepper heldigvis det i natt :)  i kveld skal jeg kose meg masse:) Endelig har  jeg funnet laderen til kamera mitt :) Var mange bilder der gitt :) Tenkte jeg jeg kunne legge ut noen av disse bildene:) Tenkte at jeg skulle få tatt noen nye bilder i dag, som jeg legger ut senere i kveld :)

 

De to første bildene er fra dagne i dag :)

 

Ha en flott Lørdang alle sammen:)

 

 

 

1 eller 2 jule dag hos Farmor :)

 

Litt dårlig kvalitet ..

 


Min lille bror i bak grunn :P

 

i bursdags selvskap i Mars en gang :)

 


  

 

 

 Skrevet: 25.05.2012 Klokken: 22:18

Malin sine nydelige kattepuser, Sonja og Whiskey :) De er bare så herlige, og så små de er :)

 

 

 

 

Er de ikke flotte ?

Dere har gjort i dag ?Skrevet: 25.05.2012 Klokken: 20:34

Nå er jeg med Malin og Kathrine og ser på Finalen i The voice :) Håper litt at Hege vinner, hun er kjempe flink :)  Koser meg kjempe masse. Jeg ble virkelig tatt på senga. Malin og Kathrine kom å hentet meg på døra, siden jeg ikke hadde tatt tlf, hadde jo en avtale :P Hadde jo sovent og var jo så trøtt :) 

 

Hvem vil dere skal vinne The Voice ?

 

Hatt en flott dag ?Skrevet: 25.05.2012 Klokken: 17:06

Det er så utrolig deilig med sommer, varmt vær :) dagen i dag er bare helt topp, nydelig temperatur, deilig å slappe av i det fine været, livet er bare helt fantastisk :) Senere i dag blir det å ta turen til Malin :) Malin skal ha overnattings besøk av Kathrine :) Snakket om vi kanskje skulle ta turen til mulevarde for å bade :/ Jeg orker ikke å bade, vanne er forkalt... Kjønner ikke noe orker å bade enda, kan jo ikke ha blitt mye temperatur i vannet enda :p jaja, da får jeg bare se på :)  Senere i kveld blir det å se på The voice, blir en koselig  :)

 

Dere skal i dag ?

 

Ha en flott sommerdag :)Skrevet: 24.05.2012 Klokken: 20:27

Fikk svar på den teori prøva i dag, hadde ikke bestått :( Men jeg fikk jo heller ikke sittet tiden ut, skulle jo gå igjennom prøven en gang til før jeg skulle sende den inn, men det fikk jeg ikke føre nette forsvant. Men det ble no positivt ut av dette fordi. Neste gang jeg skal ta prøven, så får jeg det gratis, det er jeg overlykkelig over :) Er jo så dyrt 500 kr for en prøve :/

 

Hatt en fin dag ?

Ha forsatt en fin kveld :)

 

Et gammelt bilde av meg :)Skrevet: 24.05.2012 Klokken: 19:28

Nå blir det å se på Hotel Cæsar, er så hekta :) Får med meg vær episode, får jeg ikke sett det der og da blir det tatt opp :) Er så spennende fortiden, mye som skjer :P Følger dere med på Cæsar ? Etter Cæsar blir det å se på alarm 113, da kommer tårene frem noen ganger. Er trist selv om du veit at det har gått bra ? Sett alarm 113 før?

 

Ha en flott KveldSkrevet: 24.05.2012 Klokken: 18:53

 

 

 

 

Få litt farge på bena kanskje ?

 


Er bare helt skjønt <3

Er bare så utrolig deilg å sitte ute i sola og slappe av :) Lyst til å grille jeg :)

Kos dere masse :) 
 

 


 Skrevet: 24.05.2012 Klokken: 18:12

Er så utrolig deilg å kunne sitte ute, en utrolig flott dag :) Er så deilig å varmet :) Dagen i dag blir det bare å slappe av å kose seg :) Må benytte sjangsen å sitte ute når vi først har sol, fint vær og deilig temperatur :) Har vært mange dager nå med dårlig vær, det liker jeg ikke :(

 

Har dere en fin dag? :)

Kos dere masse i solen :)

  

Nyter dagen :) Skrevet: 24.05.2012 Klokken: 13:29

Fortalte i går om den teori prøva, og nette som forsvant. Jeg fikk svar på dette i dag, besto ikke :/ Men det som er flaks er at jeg får tatt neste prøve gratis :) Og det er jo fordi at jeg fikk jo ikke den tiden jeg hadde krav på, og fikk heller ikke gått i gjennom den siste ganng som jeg skulle :P Mere flaks kunne jeg ikke hatt :)

 

I dag er det så delig å varmt ute :) Koser dere, dere i det fine været ? :)Skrevet: 23.05.2012 Klokken: 22:30

I dag var jeg på biltilsynet for å ta teori prøva på bil. Hadde svart på alle sp, så gikk internette over hele landet :( Skulle bare se igjennom en gang til føre jeg skulle sende den.. Satt en time å venta, men kunne ikke sitte lengere, skulle jo på jobb :/  Så da får vi håpe at prøvend ble lagret, og at den blir sendt inn når nette er opp å går igjenn, og jeg kan få svar om jeg har bestått eller ikke.. Vis jeg ikke får noe svar eller prøven ikke ble sendt inn, vil jeg kreve en gratis prøve, den kostet tross alt 500 kr.

Nervepirrende å bare vente ....

 

Hatt en Flott dag dere ? :)Skrevet: 22.05.2012 Klokken: 23:43

Trur jeg kreperer snart her inne, er 28 varme grader inne :/ Hjelper ikke  så veldig mye å lufte heller, for det er jo trossalt ganske varmt ute, men skal ikke klage på det :) Vi Nordmenn er ganske flink til å klage på temperaturen :P Om Vitern klager vi på at det er for kalt, og om sommeren klager vi på at det er for varmt, blir aldri fornøyd :P Er dere enig ? Men når det blir 28 varme grader inne, da blir det ganske tung luft inne også :/ Men ellers så har jeg en flott kveld sammen med min gode venninne <3

 

Ha en flott Kveld kjære bloggere ;)Skrevet: 22.05.2012 Klokken: 23:19

Nå skal jeg se på frustrerte fruer sammem med min gode venninne Malin Bjerkan <3 Også må jeg pugge litt teori, gruer meg til i morgen, da skal jeg ta teori prøva på bil, redd for å stryke igjenn :/ Men nå skal jeg kose meg å slappe av litt først, føre jeg repiterer litt teori :) Blir overnatting hos Malin, lenge siden jeg har sovet her nå , det blir Kos :)

 

I Morgen bilr det først å ta teorien, og håpe på å bestå, også erre jobb fra kl 15:00 - 23:00 :)

Dere skal i morgen ?

 

God Natt Kjære bloggere :)Skrevet: 22.05.2012 Klokken: 21:23

Koser meg hos Malin med delig kyllingsalat og filmen Flåklypa :) Drikker pepsi max med lime, nam, har dere smakt det ? Den filem er det lenge siden jeg har sett, ler så av måten mange av de snakker på, er komisk :P Ser ut til at det blir en flott kveld :) Dere gjør i kveld ?

 

Ha en fott kveld alle sammen :)

 hits