Skrevet: 30.06.2012 Klokken: 21:19

Slenger inn et lite innlegg, er dyrt å sitte på nette her i danmark :-P Har hatt det utrolig flott hitt til :-) I dag har vi vært på fårup sommerland også har meg og karolin bada i sjøen med noen syke bølger :-) Har dere en flott helg ? Ha en flott kveld videre :-)Skrevet: 28.06.2012 Klokken: 06:31

God morgen bloggen :-) Blir ikke noe innlegg føre mandag igjenn , er nemelig på vei til danmark :-) Ble plutselg spurt om jeg ville være med :-) Ha en flott dag og en flott helg :-) har dere noen planer for helgen ?

Bilde ble veldig dårlig men :-P Får ta noen bilder i danmark da :-)Skrevet: 27.06.2012 Klokken: 15:45

Nå legger jeg vekk teori bok for i dag, eller vartifall for nå :) Skal spise kebab når mamma kommer hjem med maten, også blir jeg hentet av Karoline, hun klarte lappen i dag :) Gratulerer så masse til henne :) Håper dere får en flott dag alle sammen :)Skrevet: 27.06.2012 Klokken: 13:56

Heisann alle sammen :)

Nå sitter jeg å leser teori, og det er drit kjedelig, men det må jo til :) Senere i dag blir jeg hentet av en venninne av meg, vis hun klarer lappen, får krysse fingrene for henne :) Så får vi håpe at jeg snart klarer teori prøva snart, er drit lei å måtte ta buss, spesielt når jeg egentlig kunne hatt lappen for flere år siden... Har dere noen planer for dagen i dag ?

Håper dere får en flott dag i dag alle sammen :)

 Skrevet: 27.06.2012 Klokken: 00:18

God Kveld alle sammen :) Nå tenker jeg at jeg snart skal gå å legge meg, ikke helt enda, men velid snart :) Har gjort meg klar tatt på meg one pice, er ikke noe jeg bruker når jeg er ute, men syntes det noen ganger er deilig å ha det på når jeg slapper av hjemme :) Har noen av dere en one pice ? Slapper av med noen episoder av mot i brøstet føre jeg legger meg :)

Dere får ha en God Natt og Drøm søtt :)

 

     
 

 

 Skrevet: 26.06.2012 Klokken: 23:00

Kjære bloggere :)

I dag har jeg hatt en super dag med Karoline :) Først så spise vi mat på bakern, og derreter spilte vi 2 runder med Bowling :) Karoline vant den første runda, og likt 2 andre :P Spilte også biljard, da klarte jeg å tape, fikk den sorte i feil hull :P Etter det tokk vi bussen hjem til Karoline, og måtte vente 20 min på bussen :P Så så vi på en film, hukser ikke helt hva den het, men det var med Celina gomez. Etter filmen kjørte Tina meg hjem :) Nå skal jeg se på tv, orker ikke å legge meg enda, godt jeg har fri i morra sier jeg bare :)

Har dere hatt en fin dag i dag ?

Ha en flott kveld alle sammen :)

 

 

 

Syntes virkelig disse skoen passet antrekket :P

Skrevet: 26.06.2012 Klokken: 18:39

Nå venter meg og Karoline på bussen etter en dag på byn, skal se på film :-) Endelig kom det fine været :-) Har dere fint vær ? Ha en flått dag alle sammen:-)Skrevet: 26.06.2012 Klokken: 14:50

Selv om ikke været er så fint i dag, er det ikke så veldig kalt heller :) Nå går turen til byen for å spise med Karoline :) Har dere noen planer for dagen i dag ?

 

 

Hva syntes dere ? Ha en flott dag alle sammen :)

 

 Skrevet: 26.06.2012 Klokken: 13:22

God morgen kjære bloggere, eller er vel ikke akkurat morning nå :) sto opp for noen timer siden, men så en film med brødrene mine, føre jeg orket å slå på pc'en :) Er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre i dag, kanskje jeg tar en tur innom Marte :) Veit vi skal ta sol litt senere i dag, siden vi ikke rakk det i går :) Har dere noen planer for dagen i dag ?

Håper dere får en fin dag alle sammen :)

 
 Skrevet: 25.06.2012 Klokken: 22:57

Nå har jeg lagt meg i segen, skal sove straks :) Nå er det ikke mye plass i sengen, 2 brødre, pus + meg :) Er ganske sliten etter fotball treningen i dag :P men har hatt en super flott dag :) Har dere hatt en fin dag ? Fikk overført en del penger over til spare kontoen i dag, å det føltes deilig å spare litt :) Sto opp kl 10:00 i dag, og føler at jeg har fått mye ut av dagen :)

 

God Natt, sov godt og drøm søtt :)

 

Blitt bunette :) Veldig spontant egengelig :)Skrevet: 25.06.2012 Klokken: 18:36

Tenkte jeg skulle vise dere resultate av håret. Skulle jo egentlig gjøre sånn at jeg farget håret blondt og at jeg fikk litt mørkere etervekst :P Hadde fått litt av fargen i håret, så bestemte jeg meg for at jeg liksegodt kunne farge hele håret :)

 

Sånn ble det da :) Hva syntes dere ?

 

Nå skal jeg gjøre meg klar til fotball treninga som er kl 19:30 :) Etter treninga skal jeg hjem og dusje og ta litt sol sammen med Marte :) Har dere noen planer for resten av kvelden ?

Ha en flott kveld videre alle sammen :)Skrevet: 25.06.2012 Klokken: 15:44

skulle egentlig bare farge etterveksten jeg, men ble mere en det. Tokk hele håret brunt :-) Legger ut bilde av resultatet etterpå :-)
Ha en flott dag alle sammen :-)Skrevet: 25.06.2012 Klokken: 10:22

God morgen kjære dere:) Nå har jeg akkurat stått opp :) Nå skal jeg prøve å spise litt frokost, også ta turen til banken :) Etter det går turen bort til Marte, kjærsten til broen min, hun skal enten stripe håret eller farget det :) Jeg tenkte at jeg kanskje skulle tatt vekk etterveksten min også :)

Hare dere noen planer for dagen i dag ?

Ha en flott dag alle sammen :)

 

Skrevet: 24.06.2012 Klokken: 22:17

Hei alle sammen, har dere hatt en fin søndag? :) Min søndag har vært deilig og avslappet. Det er vel snart på tide at jeg legger meg, har blitt  ganske sent de siste dagene :P kan ikke sove hele dagen i morra heller, vis jeg skal rekke banken :)

Dere får fortsatt ha en fin søndag :)

God Natt alle  og drøm søtt :)

Håper jeg drømmer søtt jeg også da, natt til i dag drømte jeg at jeg ble holt som gissel av breivik, scary...

 

Skrevet: 24.06.2012 Klokken: 20:56

Nå har jeg akkurat fått meg blogg på tlf og tenkte jeg måtte prøve dette ut :-) Flere som har prøvd dette ? Nå sitter jeg og ser på olsen banden jr med mamman min og brødrene min :-) Ha fortsatt en fin kveld alle sammen :-)

 Skrevet: 24.06.2012 Klokken: 19:36

Ser ikke ut som om det skjer stort i dag, har bare sittet inne, slappet av og sett på tv. For en slask jeg er :P og skal slappe av enda mer :) Nå skal jeg se på film med mamman min og brødrene mine,:) I morgen skal jeg ta turen til banken, overføre noen penger over på spare kontoen min, må spare til lappen vettu :) Er ikke billig å ta lappen i dag nei :P

Har dere noen planer for kvelden ?

 

Her har vi lille broren min Daniel :)

 

Her har vi Lille broren min Alexander :)

 

Ha en flott søndagskveld alle sammen :)
Skrevet: 24.06.2012 Klokken: 16:36

Har veldig lyst på tatoo, men er usikker på hvem jeg skal velge, vil ha den på ankelen :) Slevfølgelig har disse 2 jeg har plukket ut en betydening, det er derfor jeg har valgt disse :) Har nå en veldig god stund grublet over hvem av disse to jeg skal velge :) Hvem syntes dere jeg skal velge ?

 

Har lyst på en Rotweiler med engel vinger, det er fordi at jeg hadde en gang en sånn hun, og han betydde alt for meg, han kunne merke på meg om jeg var lei meg og da skulle han trøste meg. Han var bare værdens beste. Også vil jeg da ha engle vinger, sybol på at han nå er en engel :) Veit at det er vanskelig å tatovere en rottweiler, så må jo også finne et bra studio :=

 

Denne sommerfugelen er også fin :) Den symbolisere at ting kan være lit tøft noen ganger, men også klarer å komme over det:) Sommerfugelen flyr videre :)

  

 

 Skrevet: 24.06.2012 Klokken: 13:00

jeg merker nå at jeg har lyst på lappen, bilen bare står der ute å venter :P Er noen feil med bilen, men det skal pappa'n min ordne for meg :) Fikk denne bilen av pappa'n min. Fikk litt sjokk, fordi han sa til meg at når jeg begynte å røyke, så skulle jeg ikke få no bil :P Men sikkert fordi at jeg hadde sluttet å røyke, så ville han vel være litt snil. Har en masta, trur det er en mx3 :) Bilen min har den minste v6 motren, vis jeg husker rett, er en ganske sprek bil :)

 

 

Hva syntes dere om bilen ? 

 Skrevet: 24.06.2012 Klokken: 11:48

God morgen alle sammen :) Nå har jeg akkurat våknet og ligger å slapper av på sofaen og ser på tv :) I dag har jeg ingen planer men må kanskje rydde litt til mamma og de kommer hjem senere i dag :) Har dere noen planer for dagen i dag ? Skulle ønske det var litt finere være ute? Har dere fint vær ?

Håper dere får en fin dag alle sammen :)

  

 

 

 Skrevet: 24.06.2012 Klokken: 01:08

Nå har jeg akkurat kommet hjem :) Hos Linda så vi på film, spiste og koset oss :) Jeg dro fra Linda kl 22:00 og tokk en tur innom broren min og kjæresten, så nå har jeg akkurat kommet meg inn. Pus hadde vært ute, og kom inn når jeg kom hjem, våt pga regn :P Nå ligger pus og slapper av og jeg slapper av med mot i brøstet :)

Har dere hatt en fin st.hansaften alle sammen

 

 

Tante ungen min var våken når tante var på besøk :) Sitter i pysjamasen.

 

 Pus har nå lakt seg til rette på det nye teppet jeg kjøpte i går, mamma er utrolig glad i deg <3 Er han ikke nydelig ?

 

God natt alle sammen, sov godt og drøm søtt :)

 

 

 

 

hits