Skrevet: 30.07.2012 Klokken: 16:20

Heisann alle sammen :) kom hjem fra jobb for ca 1 time siden, og har egentlig bare slappet av. Nå blir jeg snart hentet av Karoline, for å ta en tur på stranda :) Med Karoline og Bendik, er ikke helt sikker på om Tina skal være med. Er deilg å fint vær ute :) Har dere noen planer for dagen i dag ?

Senere i dag skal jeg også kanskje sove over hos Karoline, så føre hun kommer å henter meg burde jeg vel prøve å sette over en vask :)

 

Håper dere får en fin dag i dag alle sammen :)Skrevet: 29.07.2012 Klokken: 23:30

nå er det vel på tide at jeg snart legger meg. Skal opp i morgen tidelig for å jobbe atter en gang. Helga går så utrolig flott. Har kost meg i boble badet til faren til kjærsen min sammen med noen venner, tenkte jeg kunne legge ut noen av bildene derifra :)

 

Har dere hatt en fin dag i dag ?

 

Dere får ha en god natt alle sammen, og sove godt :)

 

 

 

Jeg skulle vell kanskje fjerna sminka først men :P 

 Skrevet: 29.07.2012 Klokken: 19:14

I dag har, Meg, Carina og Linda gått lang tur. Gikk frierstien fra herøya og havna på Heistad. Når vi kom til Heistad tokk vi turen innom faren til kjærsten min så jeg fikk henta kamera mitt, satt å snakket litt føre vi gikk den lange turen hjem igjen.

 

På vei hjem tokk vi turen innom Statoil så vi fikk i oss litt mat. Blilr altid sulten når man holder seg i aktivitet. Var utrolig deilig når vi kom hjem å kunne sette oss ned:) Så nå skal jeg slappe av resten av kvelden :)

Har dere hatt en fin dag i dag ?

Håper dere får en fin kveld videre :)

 

 

 

Noen som har det fint med seg selv.

 

 

 

 

 

  

 Skrevet: 28.07.2012 Klokken: 18:27

Har ikke rekt å blogge i det siste. Har egentlig hatt veldig mye å gjøre, har vært på jobb, ryddet litt hjemme også vært med venner.

I går var jeg sammen med Karoline, Tina, og Bendik. Var ute å badet å koste oss. Sere dro vi til Stian og Ida, for å grille, men jeg hadde klart å spise meg mett føre :/ Sere Tokk Stian, Ida og jeg Turen til byen. Dere møtte vi Faren til kjæresten min, og vi dro ditt og satt i boblebadet og drakk å koste oss.. Får ikke lagt ut noen bilder, fordi jeg glemte kamera mitt :s

 

I dag skal meg og pus sove hos Linda, blir jente kveld, se på film å kose oss :) Har dere noen planer for dagen i dag ?

Håper dere får en fin dag vidre alle sammen :)

 

Her har vi Linda og Simba <3

 

Her har vi e trøtt puse katt :)

Skrevet: 27.07.2012 Klokken: 00:11

I dag har jeg vært med Karoline,Bendik og Tina. Vi har vært på lsng kjøre tur, ogå ble det litt kveldsbading :) Nå er jeg hos Malin, skal sove her til i morra, jobb kl 07.30. Nå slapper vi av med Mot i brøstet føre vi skal legge oss :)

Har dere hatt en fin dag i dag?

Dere får sove godt og drømme søtt :)Skrevet: 26.07.2012 Klokken: 16:36

 

 

 

 

 

Den blå himmelen :)

 

 Skrevet: 25.07.2012 Klokken: 22:29

Nå har jeg besøk av Karoline, Tina og Carina. Idag har vi vært ute å badet, og kjørt en lang tur og engentlig bare slappet av i dag :) Nå slapper vi av å ser på tven. Tina og Karoline skal sove hos meg i natt, og jeg er utrolig heldig at Karoline vil kjøre meg til jobb i morra :) Dere får ha en fin kveld videre alle sammen :)

 

God Natt og sov godt alle sammen :)

 

Haha, meg og Karoline fra Danmarks turen :P

 

Karoline, Tina og meg i baksetet. Danmarks turen:)

  Skrevet: 25.07.2012 Klokken: 15:45

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb. Nå har jeg besøk av Karoline Ramberg og Tina kom akkurat inn døra. Senere skal vi treffe Ida og Carina :)  har vurdert om vi kanskje skal en tur på stranna, men er ikke helt sikker enda. Har dere noen planer for dagen i dag ?

Håper dere får en fin dag videre alle sammen :)Skrevet: 24.07.2012 Klokken: 23:15

Har ikke rekt å blogge i dag. Når jeg sto opp kom Linda en liten tur føre jeg skulle til Farmor for å tørke støv. Tørket støv og spiste middag, så var der i noen timer. Etter det dro jeg til byen for å møte Linda for hun snart var ferdig på jobb, for å ta litt sol. Så gikk turen til meg, og da kom også Carina for å se på en film. Nå slapper jeg av og ser litt på tv føre jeg skal legge meg, jobb tildelig i morra.

 

Jeg var utrolig heldig at Karoline ville kjøre meg til jobb i morra. Jeg av ute å kjørte med Scootern i sta, og herre gudd og ten kødda, den bare fuska og fikk en ikke opp i høyere en 35 kilometer i timen, og det kan bli farlig når jeg plutselig mister farta helt ned til 10. Tørr ikke kjøre den i morra da. Så da slapp jeg bussen.

 

Har dere Hatt en fin dag i dag ?

Dere får ha en God Natt alle sammen, og sove godt :)

 Skrevet: 23.07.2012 Klokken: 21:58

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra trening :) Ser ut til at jeg må sove alene hjemme i natt, godt jeg har soffan og Tv'en :) så resten av kvelden skal jeg bare slappe av og se på mot i brøstet :) Godt pusen min er inne.  Har hatt en fin dag i dag, selv om jeg sovna på gulvet etter jobb i dag, haha jeg va trøtt :p 

Har dere hatt en fin dag i dag ?

Håper dere får en fin kveld videre :)

 

Skrevet: 23.07.2012 Klokken: 15:52

I dag har jeg vært på jobb, og det har vært en helt grei dag :) Snart får jeg besøk av ho godeste Karloline Ramberg:) Senere i dag blir det fotball trening. Vis det blir nokk folk da som kan trene da :) I morgen har jeg fri, så da kan jeg også sove lenge :) Simba puse katten min har besøk av søstra si, så nå er de ute å koser seg :) Har dere noen planer for dagen i dag? Ha en flott dag alle sammen:)

 

Den store pusen, mamma tjorven. Orange Pusen er Mons, den lyse, er min simba, også har vi Lizzi ved siden av, ho som er på besøk. Den andre veit jeg ikke hva heter, fordi den eg gitt bort .

 

 Skrevet: 22.07.2012 Klokken: 21:45

Nå har jeg akkurat kommet hjem. Har vært på Odd kamp med,Karoline, Tina, Malin og Bendik. I dag spelte vi mot Strømsgodset og det ble seier og 3 poeng :) Så utrolig deilig. Etter kampen kjørte vi til Down Town for malin skulle ha kina mat som hun skulle ha med hjem til mamman sin, mens vi andre skulle på Bergbys å spise. I dag skal Karoline og Tina sove hos meg, og vi skal på jobb i morgen tidelig kl halv 8. Nå trur jeg vi skal se på film :) Har dere hatt en fin dag i dag ?

Ha en flott dag alle sammen :)Skrevet: 21.07.2012 Klokken: 23:35Nå har jeg akkurat kommet hjem, Tina er her også :) Etterpå kommer Karoline og Bendik, alle skal sove hos meg i natt, så jeg slepper å sove alene :P Bendik er kjæresten til Karoline, hun skulle egentlig sove hos han i natt, men det ble til at alle 3 sover hos meg. Stakkars Bendik, han skal opp tidelig i morra han, han må jobbe, noen så må det å. Nå veit jeg ikke helt hva vi skal gjøre, om vi skal spille kort eller se på film :)

Har dere hatt en din dag i dag alle sammen ?

Ha en fin kveld viedere alle sammen :)

 

Her har vi Tina Mor :)

 


Karoline Mor :)

 

                                   
Bendik, Karoline og meg :)

                                    


 

  Skrevet: 21.07.2012 Klokken: 17:21

I dag har jeg ikke rekt å blogge. Kl halv 12 dro jeg til farmor, også tokk vi en texi til byen så farmor fikk handlet litt :) Ogås spiste vi mat på kafe. Er ikke så lett for farmor å komme seg ut, og sitter da mye inne. Ogås fikk jeg jo kjøpt en hår kur selv også :) For at jeg var så snill å tokk med meg Farmor til byen fikk jeg 500 kr :) Hva jeg skal senere i dag er jeg ikke helt sikker på :)

 

Har dere noe planer for dagen videre i dag ?

Håper dere får en fin dag videre alle sammen :)

 

 Skrevet: 20.07.2012 Klokken: 22:11

I dag har jeg vært i byen å handlet noen ting, følte jeg trengte disse tingene jeg :)

 

 

Hva syntes dere :)

 

Her er noen bilder fra akkurat nå :) Nå sitter jeg å ser på gamle minner med, Linda, Veronica og Malin med Kaptein sabeltann :P

 

¨

 

 

Har dere hatt en fin dag i dag ?

Håper dere får en fin kveld videre :)


 

 

 

 

  Skrevet: 20.07.2012 Klokken: 15:17

Jeg forsov meg litt til morran i dag kl hadde ikke ringt. Det var knalfint vær og veldig varmt til morran, Men nå pøs regner det, og det lyner og tordner. Først var det 3 kilometer unna, og nå er det her. Kom akkurat hjem fra jobb, er utrolig glad for at jeg rakk å komme hjem føre det værste regnet kom. Har fortsatt besøk av Malin og Veronica, så nå skal vi lage middag og kose oss med Lasangne :)

Har dere noen planer for dagen i dag? Hvordan er været hos dere?

 

 

Glad jeg slapp å jobbe i dette været :)

Skrevet: 19.07.2012 Klokken: 23:13

Nå har jeg besøk av Malin Bjerkan og Veronica steen, og de skal sove her i natt, selv om jeg skal på jobb kl 07:30 i morra :) Vi har akkurat sett på gamle filmer, jeg hadde en gammel film som Malin også var med i, herre gud for noen klær vi hadde på oss :P Og koset oss med Fiske suppe :) Nå skal vi slappe av med mot i brøstet føre vi legger oss :) Har dere hatt en fin dag i dag ?

God Natt og sov godt alle sammen :)

 

Noen som ikke vil bli tatt bilde av :P

 

 

Malin og Meg :)

 

Malin :)


Skrevet: 19.07.2012 Klokken: 14:04

Har nesten akkurat stått opp,og det ser ut til at familien min reiser med bobilen i dag, så da blir jeg alene hjemme en stund, de skal jo tross alt til Nordnorge :) For min del går turen opp til Malin Bjerkan i dag, se på film og kose oss, da blir det nokk filmen bare Bea :) I dag er ikke været noe fint heller. Hvordan er været hos dere? Har dere noen planer for for dagen i dag ?

Håper dere får en fin dag alle sammen :)

 

Skrevet: 19.07.2012 Klokken: 00:05

Til søndag er det 22 juli. Det er 1 år siden Anders Behring Breivik, smalt en bobe i oslo, noen ble drept og har skadet. Men det værste av alt utøya. Utallie mange mistet livet den dagen. Noen mistet famile medlemer, venner og kjærste. Jeg syntes det er utrolig rart å tenke på at det snart er 1 år siden, så fort tiden har gått. Han fikk det som han ville, alle snakket om han, i media og over alt, ikke bare i norge, men også i hele værden. Hva går det av et menneske når de kan gjøre noe sånt, drepe så mange menneske, det å ha smvittighet til å gjøre det, forstår meg ikke på sånne mennesker.

 

Jeg husker utrolig godt hvor jeg var når dette skjedde, Meg og kjærsten min var på hytte tur med et venne parr, husker ikke helt hvordan alt hang sammen, men trur det var en av oss som fikk en tlf, og vi slo på tv men en gang. For første gang i mitt liv at nyhetene har stått på i så mange timer. Det var ikke så mange som var død da, eller som de hadde tallet på. Men husker godt at tallene bare økte og økte. Heldigvis kjente jeg ingen, men for di som gjorde det, var nokk denne dagen helt grusom. Den var gruom for folk flest, selv om de ikke kjente noen. Jeg fikk vite i ettertid at en venninne av meg egentlig skulle ditt, men dro ikke alike vell. Jeg er så forbanna på den dritt sekken, jeg ga opp til slutt å følle med på han, og fikk egentlig ikke med meg hva straffa ble?

 

Jeg vil bare legge inn et minne fra meg, og vise at jeg bryr meg, selv om jeg ikke kjente noen, så bryr jeg meg og sender varme tanker :)

 

Skrevet: 18.07.2012 Klokken: 21:47

Ble vist ikke Bare Bea filmen hos Malin i dag, syntes det ble litt sent:( men får heller se filmen en annen gang, har jo sett den før :) Ser heller på filmen Brides Maids med mamma, den er det en stund siden jeg har sett :) Har dere sett den før ? Heldig vis har jeg fri i morra, og det skal bli godt, selv om jeg bare har vært på jobb i 1 dag etter ferien, så merker jeg at jeg fortsatt er i ferie modus :) Dere som går på skole og har lang sommerferie, gud jeg misunner dere :P

Ha en flott kveld alle sammen :)

 hits