Skrevet: 31.08.2012 Klokken: 21:39

Sitter oppe hos Malin med Cecilie :) Slapper av forran tv'en, og det er ikke lenge til norske talenter starter igjen. Flere som ser på norske talenter i dag? Etter på skal vi se på filmen American pie reunion, flere som har sett den ? Jeg syntes det er en utrolig bra film, men Malin og Cecilie har ikke sett filmen før.

 

Dere får ha en fin kveld videre alle sammen :)

 

Malin <3

 

Cecilie <3

 

Meg, den gsng jeg var blond :)Skrevet: 31.08.2012 Klokken: 17:44

Mens jeg venter på å møte Malin og Cecilie må jeg vel få i meg litt mat. Plutselig kom pusen min opp i fange på meg :)

 

 

Er han ikke hærlig ?

Skrevet: 31.08.2012 Klokken: 17:05

I dag startet dagen med skole, og norsk i hele dag. Så det var deilig å komme hjem å kunne slappe av, og tenke på at det er helg :) Nå slapper jeg av med pus :) Senere i dag går turen opp til Malin, og skal være med de gravide jentene Cecilie og Malin. Vi skal se på film og Norkse talenter i dag, også må jeg huske å ta med mot i brøste filmene mine hjem :P Har dere noen plaer for dagen ?

 

Skal prøve å få begynt å ta noen bildere igjen, så det kommer noen nye bilder her :)

Har dere noen planer for dagen i dag ?

 

Skrevet: 30.08.2012 Klokken: 14:54

Heisann alle sammen :)

Er ikke lenge siden jeg kom hjem. Når skolen var ferdig var jeg med Carna for å fikse på bilen, gud å den bråker. Skal si det var deilig å kjøre hjem i gjen npr bilen var fikset å den ikke bråket lengere :) Senere i dag skal jeg spille fotball kamp, og får håp det går bra denne gangen :) Nå slapper jeg av med litt mot i brøstet.

Har dere noen planer for dagen i dag ?

Håper dere får en fin dag i dag alle sammen :)

 

Litt gammelt bilde, har ikke fått tatt bilder på en god stund :)Skrevet: 23.08.2012 Klokken: 10:55

Veit jeg ikkechar blogget på en veldig god stund. Har rett å slett ikke orket å slå på pcen. Nå sitter jeg på skolen , og senere i dag skal jeg til kjæresten min som er hjemme på perm :-) Har dere noen planer for dagen ?Skrevet: 15.08.2012 Klokken: 15:11

Heisann alle sammen :)

Nå er jeg endelig ferdig med fagprøva, og jeg besto. Nå er jeg Helsefagarbeider :) Dette skal feires med å dra på kino med Carna, vi skal se filmen madagaskar i 3D :) Så i dag er jeg overlykkelig.

Har dere noen planer for dagen i dag ?

Håper dere får en fin dag i dag alle sammen :)Skrevet: 14.08.2012 Klokken: 19:32

Hesiann alle sammen :)

Jeg har egentlig ikke hatt så veldig lyst til å blogge de siste dagene. Starter med fagprøva i går, og ble egentlig ganske sliten. I dag var det dag 2, der jeg skulle framføre. Jeg var så nervøs, og jeg føler selv at jeg var litt kløte. Er utrolig redd for at det ikke gikk bra. I morgen skal jeg skrive om alt det jeg glemte å skrive om, og skal skrive hva jeg gjorde bra, og ikke så bra. Men skal si jeg husker bare det som ikke gikk så bra. I morra får jeg også vite om jeg består og om jeg er ferdig utdannet eller ikke. Håper jeg består.

 

I dag skal jeg bare lese litt og slappe av :) Håper dere får en fin kveld i dag alle sammen :)Skrevet: 10.08.2012 Klokken: 16:40

Heisann :) Ikveld skal jeg ut å drekke å kose meg med venner. Det skal bli koselig. Men kjenner at dette kommer til å bli en helg med mye lesing. Starter opp med fagprøva mi til mandag. Det er så nervepirrende, gruer meg sikkelig. Får krysse fingrene på at dette går bra :)

 

Har dere noen planer for dagen/helgen?

 

skal prøve å slenge ut en innlegg føre jeg drar i dag:)

 

 Skrevet: 09.08.2012 Klokken: 16:54

Heisann alle sammen :) I dag skal jeg med Karoline, Bendik og kanskje Ida, jeg veit ikke helt. I dag har jeg vært på jobb. Skal egentlig jobbe helgen, men får fri til lese dager, siden det er fagprøve til Mandag.

 

Hva vi skal i dag det veit jeg ikke helt, men det finner vi ut av senere. Har dere noen planer for dagen i dag?

skal prøve å få mere bilder på bloggen min snart, men har ikke hatt muligheten til å ta bilder :(

Håper dere får en fin dag i dag alle sammen:)Skrevet: 08.08.2012 Klokken: 20:34

I dag har jeg vært på jobb, og lest til fagprøva. Når jeg kom hjem var det å lese mere. Begynner med fagprøva til mandag, gud som jeg gruer meg :S Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelde :) Har dere hatt en fin dag i dag? Ikke at min dag har vært så spesielt artig.

Håper dere får en fin dag videre i dag :)Skrevet: 07.08.2012 Klokken: 16:10

På fredag var vi og vorsa hos Bendik, Meg, Karoline, Tina og Carina :) Var veldig koselig :) Senere tokk vi turen til byen. ble hentet i halv 2 tia, fikk så vodt i ryggen, så orket ikke være ute lengere. Men en fin kveld, det hadde jeg :)

 

Det var det fantastiske øl glasset til Bendik, trur det var plass til 3 øl eller no :P

 

Bendik og Meg

 


Tina og Karoline

 

Carina og meg.

 

 

Meg og Tina

 

Hva syntes dere om bildene ?Skrevet: 06.08.2012 Klokken: 18:52

Jeg veit jeg ikke blogger så mye som jeg brude gjøre. Men pugger til fagprøve når jeg ikke er sammen med venner, så får ikke så mye ork til å blogge, men blir vel nok bedre når jeg er ferdig med fagprøva, da er den en ting som er ute av værden.

 

I dag fikk jeg Mail fra Idol, siden jeg er registrert der fra føra, og jeg har melt meg på idol. Spennede om jeg tørr å møte opp denne gagen :) Er det andre som har tenkt til å melde seg på?

 

 

I dag blir det å rydde til mamma og de kommer hjem fra ferie, sånn at det ser sånn nogenlunde okei ut her hjemme :) Også blir det å lese mere til fagprøva :)

Har dere noen planer for dagen i dag ?

Håper dere får en fin dag videre alle sammen :)Skrevet: 02.08.2012 Klokken: 16:24

Er litt over 1 time siden jeg kom hjem fra jobb. Akkurat nå passer jeg tant ungen min. Hun krabber rundt på gulvet, så må passe mye på. Er morsomt å se at hun kan reise seg vis hun har noe å holde i.

Senere i dag må jeg rydde litt, og lese litt til fagprøva :)

Har dere noen planer for dagen i dag?

Håper dere får en fin dag videre alle sammen :)

 

 

 

Er hun ikke herlig ?Skrevet: 01.08.2012 Klokken: 23:42

Veit jeg ikke blogger så ofte, det har ikke blitt vær dag i det siste. Idag har jeg vært i sverige med Tina, Kroline  og Bendik. Jeg kjøpte meg sesong 1 av Ghost Whisper. Flere som ser på det ? Så når vi kom hjem fra sverige gikk turen til Bendik for å se på det :) Er ikke så lenge siden jeg kom hjem egentlig.

 

Men har ikke orket å blogge vær dag når jeg har kommet hjem heller, jeg føler det at når jeg kommer hjem begynner jeg å tenke, er mye stressa osv siden det er snart fagprøve. Så da blir jeg liksom ikke i helt i godt humør når jeg blir alene på kveldene, og liker heller ikke å være alene hjemme. Men dagen i dag har vært kos :)

Har dere hatt en fin dag i dag ?

God Natt og Sov godt :)

hits