Skrevet: 24.09.2012 Klokken: 23:34

Nå burde jeg vel egentlig prøve å sove litt. Er egentlig ganske trøtt etter narkosa i dag og alle de smertestillende jeg har i meg. Sterker saker. Men er ikke så lett å sove når det er så vanskelig å svelge. Har nemmelig fjernet mandlene i dag.

Dere får ha en god natt og sove godt alle sammen :-)Skrevet: 19.09.2012 Klokken: 09:18

Hei alle samme ! veit jeg ikke er en aktiv blogger, og prøver egentlig på å få skrivd flere innlegg en det jeg gjør. Når jeg kommer hjem fra skolen, så orker jeg ikke å slå på pc'en, er egentlig trøtt å sliten hele tiden. Og det er egentlig ganske mye å tenke på. Det er vanskelig på skolen, og masse fag, fag som jeg ikke har hatt på mange mange år. Det tærer på meg når jeg ikke får det til, jeg føler jeg ikke får til noe, og at det her er noe jeg ikke kommer til å klare. Jeg skal prøve så godt jeg kan med å prøve å få inn flere innlegg på bloggen, prøve også å få tatt noen flere bildere.

 

Senere i dag skal jeg kanskje en tur opp til Malin, men føre det må jeg lese litt teori:P

Har dere noen planer for dagen i dag ?

Håper dere får en fin dag vidre alle sammen.Skrevet: 14.09.2012 Klokken: 12:02

Akkurat nå er jeg ganske sinna. Når jeg startet på skolen i dag hadde jeg akkurat rekt å sette meg ned så ringte det inn. Smarte meg klarte å gå fra lommebok å snus boks. Jeg gikk inn på kontoret for å høre om de hadde fått inn lommeboka mi, og det hadde de, noe som jeg syntes var veldig bra :) Så spurte jeg om de hadde fått inn snus boksen også, siden den hadde liggi ved siden av lommeboka mi. Hu sa da at hun skulle hilse fra læreren som hadde funnet dette at det hadde han hivd. Og det var fordi at det ikke er lov til å snuse på skolen. Dette gjore meg forbanna, det koster tross alt mye penger og jeg har ikke akkurat så mye penger at det gjør noe...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Skrevet: 08.09.2012 Klokken: 14:46

Heisann :) Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra forje lørdag :)

 

Tina måtte ha en pleie på hodet resten av spillet, vi spilte spillet sannhet eller konsekvens :P

 

Følte for å ta bilden i grått hvit .

 

 

 

I helgen passer jeg brødrene mine, siden foreldrene mine er på bobil tur og de ikke ville være med. Senere i kveld skal jeg på jente kveld, og derfor kom mormor for å passe litt på de i kveld. Har dere noen planer for dagen i dag ?

Håper dere får en fin dag videre alle sammen :)Skrevet: 02.09.2012 Klokken: 23:11

God kveld alle sammen :)

Har ikke rekt å blogge føre nå. Ble ganske sent på meg i går. Hadde noen venner på besøk og drakk og koste oss. Så la meg ikke føre halv 6. Når jeg sto opp måtte jeg røddet, og etter det dro meg og Tina på Balkan og spiste kebab, og etter det dro vi å hentet Carna. Fikk tatt noen bilder i går kveld, men det kan jeg legge ut i morra vis dere vil det ? orker ikke å legge det inn på pc'en i dag :)

Har dere hatt en fin helg alle sammen?

 

Men nå skal jeg straks legge meg, opp tidelig i morra! Dere får ha en god natt alle sammen og sove godt :)Skrevet: 01.09.2012 Klokken: 14:37

Nå har jeg kommet hjem, og pus sto å ventet på neg i hagen. Nå slapper jeg av med episoder fra ghost whisper. Må snart komme meg til sverige igjen, så jeg får kjøpt sesong 3m har sett sesong 1 og 2 ferdig, og jeg kan si jeg blir hekta, klarer ikke helt å stopp. Flere som er hekta på ghost whisper?

 

Ha en fin dag vidre alle sammen:)

 

Skrevet: 01.09.2012 Klokken: 10:58

God morgen alle sammen :) Sov hos Malin i natt, fordi jeg ikke torte å gå hjem i går kveld etter at det var blitt mørgt, og det var jo egentlig ganske senst også :) Nå slapper vi av i soffaen med mot i brøstet. Etter at jeg har vært hjemme en  tur, skal jeg kanskje opp til Malin igjen, ellers har jeg ingen planer. Deilig at det er fint vær og sola skinner ute.

 

Har dere planer for dagen i dag ?

Håper dere får en fin dag alle sammen :)

 
hits