Skrevet: 31.10.2012 Klokken: 17:16

Heii alle sammen :)

I dag er det bare en rolig og avslappende dag. Senere i dag skal jeg med noen venner å spise hjemme lagede bolle. Syntes det er litt kjedelig om dagen, og håper jeg snart kn få meg en jobb. Dagene er så lange når jeg går hjemme hele dagen, så gleder meg til å komme meg litt ut i dag :)

Har dere noen planer for dagen ?

Håper dere får en fin dag i dag alle sammen :)

 

Skrevet: 23.10.2012 Klokken: 23:18

Idag har jeg vært i svømmehallen med Karoline og fått trent litt. Merker at jeg ikke er noen flink svømmer, karoline svømte jo fra meg :P Etter endt trening tokk vi turen til Bendik, kjæresten til Karoline. Spiste fiske bollen, sett på Hotel Cæsar, og senere en film

 

Nå har jeg akkurat kommet hjem, og tenkte jeg at jeg skulle salppe av med noe å se på, på tv'en.

Har dere hatt en fin dag i dag ?

Håper dere får en fin kveld videre alle sammen :)

God Natt :)

  Skrevet: 23.10.2012 Klokken: 02:05

God Kveld alle sammen.

I dag har jeg hatt en utrolig fin dag sammen med Karoline. Vi hadde ikke så mye å finne på, så vi tokk en kjøre tur, og havna i Tønsberg. Var sikkelig koselig på lang tur med musikk, sang og Cola. Også fikk jeg resten av bursdag gava. Var en bok med bilder og gode minner med venner :) Ble utrolig glad, sa takk for den Karoline :)

Så tusen takk Karoline!

 

Nå sitter jeg forran tv'en med episoder av hos Martin, får likosm ikke rotet meg inn i senga

Har dere hatt en fin dag i dag?

God Natt og sov godt alle sammen :)

 

Karoline og Meg <3 Bilde er tatt i Damark i sommer, har ikke fått tatt noen nye bilder enda

 

 Skrevet: 16.10.2012 Klokken: 08:37

Gos Morgen alle sammen :)

Hipp hura til meg i dag :P I dag har jeg bursdag. I dag fyller jeg 21 år :) Fikk noen fine klær når jeg våknet til morran i dag. Noe av det var 2 høylivsbukser. Elsker det. Senere i dag skal jeg en tur bort til Malin for å bake kake :)

 

Har dere noen planer for dagen i dag ?

Håper dere får en fin dag i dag alle sammen :)

  

 Skrevet: 15.10.2012 Klokken: 17:13

Jeg har bestmt meg for å slutte skolen. Tenkte å levere slutt melding i morra. Jeg klarer ikke dette året her, det er for tungt for meg, og jeg forstår ikke så mye. Det er ikke noe gøy når jeg føler at jeg ikke får til noe. Men alemn er ikke for alle, og det er nokk ikke noe for meg,

 

Det som er positvt er at jeg har en utdanning, og jeg kan få jobb :)

 

Senere i dag blir det fotball trening :)

Har dere noen planer for dagen ?

Håper dere får en fin dag videre alle sammen :)Skrevet: 15.10.2012 Klokken: 10:41

Hei

Nå sitter jeg på skolen å prøver å lese historie, men det er ikke mye konsentrasjon i meg. Også er jeg utrolig trøtt, sovnet litt sent i går. Høstferien har gått så fort, og jeg følte meg ikke klar for å komme til bake på skole benken helt enda, men får gjøre det beste jeg kan.

 

Når jeg kommer hjem fra skolen har jeg lyst til å bake en kake eller boller. For i morra har jeg bursdag, og da har jeg lyst til å ha med noe godt på skolen i morra :)

 

Har dere noen planer for dagen i dag?

Håper dere får en fin dag i dag alle sammen :)Skrevet: 12.10.2012 Klokken: 20:23

Hei alle sammen :)

Var deilig med lønsj i dag. Senere på dagen passet jeg tante ungen min. Så jeg tokk med henne, brødrene mine, ei venninne, kjøresten hennes og hannes to barn en tur innom down town. Ble ikke kjøpt så mye, men ble et nytt halsbånd til pus. Nå skal guttane kose seg med litt tomat suppe. Senere tar vi en tur opp til Elisabeth og kjæresten for å se en film, men det blir ikke føre ungane hans har lakt seg :)

 

Har dere hatt en fin dag i dag?

Håper dere får e fin kveld videre :)

 

Skrevet: 12.10.2012 Klokken: 11:09

God morgen alle sammen :)

Om ikke så veldig lenge skal meg og brødrene mine på besøk, skal spise lønsj sammen, så det blir koselig. Hva vi skal senere i dag veit jeg ikke enda. Men i dag er det fredag, så det blir vel å se norske talenter senere på kvelden :)

 

Har dere noen planer for dagen i dag?

Håper dere får en fin dag i dag alle sammen :)

 

 

Mine søte lillebrødre :)

Skrevet: 11.10.2012 Klokken: 23:53

Da har vi akkurat kommet hjem, det er så ekkelt å gå ute på den tiden av døgne. Blir redd for å støte på en bil eller noe, syntes biler er skumle på kvelden. Nå slapper vi av med episoder fra mot i brøstet føre vi skal legge oss. Har kost oss utrolig masse i dag :)

 

Har dere hatt en fin dag i dag?

Dere får sove godt i natt når den tid kommer :)

God Natt :)

 

Skrevet: 11.10.2012 Klokken: 20:37

God kveld alle sammen :)

Pizzaen ble utrolig god, første gang jeg laget hjemmelaget pizza. Nå tar jeg snart med meg brødrene mine på besøk til noen som bor rett oppi gata :) Har hatt en utrolig flott dag i dag :)

Har dere hatt en fin dag i dag?

Håper dere får en fin kveld videre alle sammen :)

 

Skrevet: 11.10.2012 Klokken: 11:28

video:jeanett


Dette her er fra i sommer. Er jo ikke værdens beste kvalitet men.

Hva syntes dere ?Skrevet: 11.10.2012 Klokken: 11:15

God Morgen alle sammen :)

Nå slapper jeg av med musikk, og synger litt for meg selv. I dag skal jeg sitte barne vakt for brødrene mine fra i dag til søndag, så får håpe de hører på meg :) Så senere i dag blir det å slappe av med Hjemme laget pizza og Film. Lurer på hvordan pizzaen blir, det er første gang jeg skal lage hjemme laget pizza helt alene, så får håpe den blir god :)

 

Har dere noen planer for dagen i dag ?

Håper dere får en fin dag i dag alle sammen :)

 

Skrevet: 10.10.2012 Klokken: 23:24

Har akkurat kommet hjem. Var oppe hos ei venninne, og bladde gjennom kanalene. Der viste de filmen paranormal activity tokyo night. Fytti katta for en ekkel film, det var ordentlig skummelt. Nå slapper jeg av med en episode mot i brøste, for å få noen andre bilder inne hodet mitt føre jeg skal legge meg :)

 

Håper dere har hatt en fin dag alle sammen :)

 

Dere får ha en god natt og sove godt alle sammen :)

 

  Skrevet: 10.10.2012 Klokken: 16:00

Nå slapper jeg av i sengen med musikk, er ikke stort å finne på, så jeg bestemte meg for å ta noen bilder :)

Flere som ikke har noe å gjøre ?

 


 

 

 

Hva syntes dere ?
Skrevet: 10.10.2012 Klokken: 14:30

Heii alle sammen :)

I dag våknet jeg egentlig ganske tidelig, og merket at jeg egentlig fikk veldig lyst på Kebab til frokost i dag. Så jeg fikk med meg Karoline og Bendik på frokost på grillen i dag :)

Senere i dag skal jeg kanskje være med Cecilie på tupevareparty, vis Cecilie blir bedre i formen :) Uten om det så har vel ikke jeg andre planer en å bare slappe av med musikk :)

Har dere noen planer for dagen i dag ?

Håper dere får en fin dag i dag alle sammen :)

 


Skrevet: 09.10.2012 Klokken: 18:08

I dag har jeg vært på eventyrfabikken med lille brødrene mine :) Prøvde meg inne leke rommet, omg så slitsomt, skjønner ikke at unger klarer å leke der inne i flere timer :P

 

Ser ut for meg at det bare blir å slappe av hjemme resten av kvelden. Men er egentlig ganske delig å bare slappe av med musikk i ørene, og bare drømme seg litt vekk. Kl 19:30 blir det å slappe av ,med cæsar, er så spennede om hvem som blir donnor for Runa, har en følese på hvem det er, hva trur dere?

Har dere noen planer for kvelden i dag ?

Håper dere får en fin kveld videre alle sammen :)Skrevet: 06.10.2012 Klokken: 01:14

God kveld alle sammen :-)
Da har jeg akkurat kommet hjem etter en utrolig fin kveld :-) Nå sitter jeg å slapper av sammen med pus, og er vel på tide at jeg snart går å legger meg :-)
Har dere hatt en fin dag i dag ? God Natt og sov godt alle sammen :-)Skrevet: 05.10.2012 Klokken: 18:42

Hei alle sammen :-) I dag skal jeg ut å spise på woken. Deilig å kunne spise ordetlig mat igjenn. Gått ned 4 kg siden jeg ikke har klart å spist. Etter jeg har vært på woken skal jeg treffe Linda ho har jeg ikke sett på lenge :-) Har dere noen planer for kvelden ?
Håper dere får en fin fredag alle sammen :-)

hits