Skrevet: 22.11.2012 Klokken: 23:46

Utrolig deilig med spa kveld. Huden min har blitt så myk, med alt vi har smørt ansiktene med :-) Fikk ikke tatt noen bilder siden kamera glemte jeg hjemme.
Nå skal jeg legge meg, for jeg må tidelig opp i morra.
Har dere hatt en fin dag i dag ?
Sov godt og drøm søtt :-)Skrevet: 22.11.2012 Klokken: 13:58

Gleder meg masse til senere i dag, da blir det en kveld men jentene. I dag har vi bestemt oss at vi skal ha spa kveld, en venninne har fått lånt noen produketer, så det skal bli deilig. Har dere hatt spa kveld før? Før det blir det nok bare å slappe av tenker jeg :)

 

Har dere noen planer for dagen i dag?

Håper dere får en fin dag i dag alle sammen :)

 

Skrevet: 20.11.2012 Klokken: 00:47

Har egentlig lyst å gjøre en forandring med håret, farge det osv, men veit liksom ikke helt hva jeg skal gjøre. Har dere noen forslang? Har lyst å bli litt mørke, men samtidig så er jeg veldig usikker på hva jeg egentlig vil. Hmmm, er ganske irriterende å ikke komme i enighet med seg selv :/ Jaja, hadde vært sjekt med noen ideer fra dere også :)

 

Blond?

 

Eller brunette?

 

Hva syntes dere jeg kledde best :)

Nå har jeg en litt mellom ting av lyst å mørkt.

Har dere hatt en fin dag ?

Dere får ha en god natt alle sammen:)

 

                                                                 

Skrevet: 12.11.2012 Klokken: 00:05

Idag var det kamp. Odd grenland mot Aalesund. Odd grenland gikk inn til Pause med 3-0 ledelse, og det var utrolig deilig :-) Enda godt var det at kampen endte sånn også :-) Fytti katta og kalt det var på stadion, var nesten sikker på at hadde jeg prøvd kunne jeg nesten klart å knekt av meg tærne, så godt var det at vi vant:-)

Har dere hatt en fin dag ?
Nå skal jeg legge meg :-) God Natt og sov godt alle sammen :-)Skrevet: 09.11.2012 Klokken: 13:51

Akkurat nå kan jeg ikke si det passer være syk.Potte tett i nesa og stemmen fungere ikke helt. Den 16 november skal jeg på idol audition, og da er det liksom greit at stemmen fungerer. Herre gud å jeg gruer meg, nervepirrende,skal vær der kl 09 om morra, så må jo dra tidelig. Så får krysse fingrene for at jeg blir frisk til den tid :)

 

Senere i dag skal jeg kanskje til Kristian og Linn Mari :)

Hare dere noen planer for dagen?

Håper dere fåren fin dag i dag alle sammen :)

hits